Halloweenstævne med UV-lys i Stenløsehallen for U9/U11/U13

Halloween-håndbold i næsten mørke og med masser af grin (og gys?)

Har du og dit hold lyst til at prøve et anderledes stævne, hvor I spiller i mørke, men malet med UV maling, og hvor linjerne og målene i hallen lyser op?

Så har I chancen nu, når vi i samarbejde med Stenløse Håndbold afholder stævne i UV-Nathåndbold for U9/U11/U13 drenge og piger.

Det bliver superfedt, og der er garanti for masser af sjove situationer og grin på banen.

Grundet stævnets karakter spilles der på mindre baner på tværs af hallen, og der er 4 spillere inkl. målvogter på banen ad gangen (Max 8 deltagere pr. hold). Kamptid er 15 min.

Sidste frist for tilmelding er d.17.oktober og der er begrænsede pladser til stævnet. Derfor kan man Maks. tilmelde 2 hold pr. klub i hver række. Ved for mange tilmeldte i en række oprettes venteliste, og vi vil kontakte jer.

  • U9 piger      : begrænsede pladser (max. 6 hold i alt, og max. 2 hold fra samme klub)  - 4 pladser tilbage  
  • U9 drenge   : begrænsede pladser (max. 6 hold i alt, og max. 2 hold fra samme klub)  - 3 pladser tilbage  
  • U11 piger    : begrænsede pladser (max. 6 hold i alt, og max. 2 hold fra samme klub)   - 1 plads tilbage   
  • U11 drenge : begrænsede pladser (max. 6 hold i alt, og max. 2 hold fra samme klub) -  Ingen ledige pladser, venteliste skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • U13 Piger    : begrænsede pladser (max. 6 hold i alt, og max. 2 hold fra samme klub) -  4 pladser tilbage 
  • U13 Drenge : begrænsede pladser (max. 6 hold i alt, og max. 2 hold fra samme klub) -  Ingen ledige pladser, venteliste skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ses vi i hallen?